O nama

O nama

"Akcija je temeljni ključ svakog uspjeha" - Tony Robbinson

Tvrtka Connect Service nudi širok spektar usluga u području industrijskih elektroinstalacija i industrijske montaže. Zapošljavamo stručnjake različitih tehničkih profila iz područja elektrotehnike, mehanike, strojarstva i mehatronike.

Stalnim usavršavanjem i edukacijom nastojimo podići razinu znanja naših djelatnika i kvalitetu usluga koje pružamo na globalnom tržištu. Odgovorno organizacijskim ponašanjem svih djelatnika, timskim radom, znanjem i brzom prilagodbom gradimo prepoznatljiv image stručnosti i pouzdanosti.

Povjerenje i predanost smatramo temeljem dobrog odnosa. Kvalitetom usluga nastojimo odgovoriti na sve izazove tržišta i zahtjeve investitora.

NAŠA MISIJA

Razvijanje i održavanje poslovnih odnosa s domaćim i inozemnim partnerima osiguravajući visoke standarde kvalitete koji se temelje na znanju i stručnosti te povjerenju u uspješnu provedbu svih projekata.

NAŠA VIZIJA

Postati prepoznatljiva tvrtka u pružanju cjelovite i kvalitetne usluge elektroinstalacija i industrijske montaže jačanjem pozicija na inozemnim tržištima, ugovaranjem novih poslova i prodorom na nova tržišta.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće